Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας "The Athletic", η Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί να δώσει τον Ζοάο Φέλιξ μπιρ παρά στην Τσέλσι.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας “The Athletic”, η Ατλέτικο Μαδρίτης επιθυμεί να δώσει τον Ζοάο Φέλιξ και είναι έτοιμη να συμβιβαστεί στην τιμή που ζητάει, γεγονός που θα μπορούσε να οδηγήσει την Τσέλσι να τον αποκτήσει το καλοκαίρι με μειωμένο ποσό περίπου 90 εκατ. ευρώ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Πορτογάλος διεθνής εντάχθηκε στην Τσέλσι με δανεισμό τον Ιανουάριο, αφού επέκτεινε το συμβόλαιό του στην Ατλέτικο Μαδρίτης για έναν ακόμη χρόνο μέχρι το 2027.

Στη συμφωνία δεν περιλαμβανόταν οψιόν ή υποχρέωση αγοράς, αλλά με την Ατλέτικο Μαδρίτης να αναζητά κεφάλαια για να ισοσκελίσει τα έξοδά της και να επανεπενδύσει στην ομάδα, η Τσέλσι θα έχει την ευκαιρία να διαπραγματευτεί ένα αρκετά μικρότερο ποσό με τον σύλλογο της La Liga για την απόκτησή του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!