Η Άρσεναλ δεν... παίρνει από όχι και όπως αναφέρουν ρεπορτάζ θα κινηθεί ξανά για τον αστέρα της Μπράιτον, Μόιζες Καϊσέδο.

Η Άρσεναλ δεν… παίρνει από όχι. Φέτος, οδεύει ολοταχώς για το πρωτάθλημα και ο Μικέλ Αρτέτα κάνει… όνειρα ενίσχυσης ενόψει του καλοκαιρινού μεταγραφικού παζαριού.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ αγγλικών ΜΜΕ, η Άρσεναλ πρόκειται να αναθερμάνει τις επαφές της με τον αστέρα της Μπράιτον, Μόιζες Καϊσέδο, στο τέλος της σεζόν, παρά το γεγονός ότι απέτυχε με προσφορά 70 εκατομμυρίων λιρών τον Ιανουάριο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Να θυμίσουμε, μάλιστα, πως ο Καϊσέδο έχει έκτοτε υπογράψει νέο μακροχρόνιο συμβόλαιο μέχρι το 2027. Αλλά αυτό δεν πτοεί την Άρσεναλ.

Αυτό αναφέρει το Football Insider, το οποίο τονίζει ότι οι “κανονιέρηδες” σκέφτονται μια νέα κίνηση για τον Καϊσέδο το καλοκαίρι, προκειμένου να ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική της ομάδας του Αρτέτα ενόψει της νέας περιόδου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!