Η Σαμπντόρια ενίσχυσε το περασμένο καλοκαίρι τη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Χάρι Γουίνκς της Τότεναμ αλλά ήρθε η ώρα της επιστροφής.

Η Σαμπντόρια ενίσχυσε το περασμένο καλοκαίρι τη μεσαία γραμμή με την απόκτηση του Χάρι Γουίνκς της Τότεναμ. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν ήταν αυτή που περίμενε. 

Η ιταλική ομάδα ήθελε να ενισχύσει ακόμη περισσότερο τη μεσαία γραμμή της και απέκτησε τον Αγγλο διεθνή αμυντικό μέσο, ο οποίος δεν ήταν στα πλάνα του Αντόνιο Κόντε για τη βασική ενδεκάδα της Τότεναμ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο 26χρονος άσος ανακοινώθηκε ως δανεικός για ένα χρόνο με οψιόν αγοράς το επόμενο καλοκαίρι στα 10 εκατ. ευρώ, αλλά δεν έχει παίξει σχεδόν καθόλου.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ ήδη έχει ειδοποιηθεί πως στο τέλος της σεζόν θα επιστρέψει στην ομάδα του Λονδίνου.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί!