Ο αρχηγός της Άρσεναλ, Μάρτιν Όντεγκαρντ, μετά τον αποκλεισμό της Άρσεναλ τόνισε πως η ομάδα δεν έβγαλε την ενέργεια που απαιτούσε το παιχνίδι.

Απογοήτευση επικρατεί στην Άρσεναλ μετά τον αποκλεισμό από το Europa League και ο Μάρτιν Όντεγκαρντ τόνισε πως η ομάδα δεν ήταν στο επίπεδο που έπρεπε και απαιτούσαν οι περιστάσεις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρτιν Όντεγκαρντ:

«Νομίζω ότι κάναμε αρκετά σε ορισμένες περιόδους του παιχνιδιού, αλλά στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού δεν ήμασταν στο επίπεδο που θα έπρεπε.

Σε ένα μέρος του παιχνιδιού τα πήγαμε καλά, αλλά σε όλο το παιχνίδι δεν παίξαμε το καλύτερό μας ποδόσφαιρο.

Είναι μια καλή ομάδα, το ξέραμε αυτό. Γνωρίζαμε τις αρετές τους και ήμασταν προετοιμασμένοι. Νομίζω ότι ήταν περισσότερο για εμάς σήμερα, δεν παίξαμε όπως συνήθως και δεν βγάλαμε την ενέργεια που συνήθως βγάζουμε και αυτό είναι απογοητευτικό.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι ήταν μια σπουδαία σεζόν, κάναμε εκπληκτικά πράγματα φέτος. Φυσικά, είναι μεγάλο πλήγμα να βγούμε από αυτή τη διοργάνωση – ήταν ένας μεγάλος στόχος για εμάς – αλλά πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, να κοιτάξουμε την Κυριακή (με την Κρίσταλ Πάλας) και να επιστρέψουμε πιο δυνατοί και να βεβαιωθούμε ότι θα τερματίσουμε καλά στο πρωτάθλημα.

Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορούμε να κάνουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!