Με κάταγμα στην μύτη, επέστρεψε ο Αλεσάντρο Μπιάνκο στην Φλωρεντία, λίγες ώρες μετά την εκτός έδρας νίκη της Φιορεντίνα επί της Σιβασπόρ.

Με κάταγμα στην μύτη, επέστρεψε ο Αλεσάντρο Μπιάνκο στην Φλωρεντία, λίγες ώρες μετά την εκτός έδρας νίκη της Φιορεντίνα επί της Σιβασπόρ με 3-1, στον δεύτερο αγώνα για τους «16» του Conference League.

Ο άτυχος ποδοσφαιριστής των «βιόλα», μπήκε ως αλλαγή στο 83ο λεπτό, αλλά λίγο αργότερα, ένας Τούρκος χούλιγκαν, εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο και τον γρονθοκόπησε, με αποτέλεσμα να του σπάσει την μύτη, όπως φαίνεται και από την σχετική φωτογραφία που ανήρτησε ο Μπιάνκο στο Instagram.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναφερόμενος στο περιστατικό, ο προπονητής της ιταλικής ομάδας, Βιντσέντσο Ιταλιάνο, δεν έκρυψε την οργή του:

«Η γροθιά εναντίον του Μπιάνκο, ήταν ντροπιαστική. Εχει σπασμένη μύτη. Εμοιαζε με ποδοσφαιρικό πάρτι και αυτή η χειρονομία καταστρέφει τα πάντα, συμπεριλαμβανομένης της νίκης μας. Ένα 20χρονο αγόρι που υποφέρει από κάτι τέτοιο, είναι στίγμα».

Από την πλευρά της Σιβασπόρ, ο Ρίζα Καλιμπάι, αρχηγός της τουρκικής ομάδας, εξέφρασε την συμπαράσταση του στον Μπιάνκο:

«Είμαστε πολύ λυπημένοι για αυτό που συνέβη στο τέλος του αγώνα. Τίποτε τέτοιο δεν είχε συμβεί ποτέ σε αυτό το γήπεδο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!