Την Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει η Αλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου στα προημιτελικά του Europa Confernce League - Αναλυτικά η κλήρωση.

Την Άντερλεχτ θα αντιμετωπίσει η Αλκμααρ των Βαγγέλη Παυλίδη και Παντελή Χατζηδιάκου στα προημιτελικά του Europa Conference League, όπως προέκυψε από την κλήρωση που διενεργήθηκε το μεσημέρι στη Νιόν. Αν η ολλανδική ομάδα περάσει, θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά το νικητή των αναμετρήσεων μεταξύ της Γάνδης και της Γουέστ Χαμ, με τα «σφυριά» να έχουν τον πρώτο λόγο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Το θεωρητικά πιο εύκολο έργο έχει στα προημιτελικά η Φιορεντίνα, η οποία θα κληθεί να ξεπεράσει το εμπόδιο της Λεχ Πόζναν και, εφόσον τα καταφέρει, στην τετράδα θα βρει μπροστά της είτε τη Βασιλεία, είτε τη Νις. Η νικήτρια αυτού του ζευγαριού θα είναι και τυπικά γηπεδούχος στον τελικό της Πράγας.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στις 7 Ιουνίου, στην Πράγα.

Αναλυτικά η κλήρωση:

ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (13 & 20 Απριλίου)
Λεχ Πόζναν (Πολωνία)-Φιορεντίνα (Ιταλία)
Γάνδη (Βέλγιο)-Γουέστ Χαμ (Αγγλία)
Αντερλεχτ (Βέλγιο)-Αλκμααρ (Ολλανδία)
Βασιλεία (Ελβετία)-Νις (Γαλλία)


ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ (11 & 18 Μαΐου)
Λεχ Πόζναν ή Φιορεντίνα-Βασιλεία ή Νις
Γάνδη ή Γουέστ Χαμ-Αντερλεχτ ή Αλκμααρ

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Europa Conference League