Τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις έβγαλε η κληρωτίδα για τα προημιτελικά του φετινού Champions League - Ξεχωρίζει το Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν.

Τέσσερις σπουδαίες αναμετρήσεις έβγαλε η κληρωτίδα για τα προημιτελικά του φετινού Champions League.

Τέσσερα ζευγάρια, οκτώ ομάδες που θα παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους για να προχωρήσουν στη διοργάνωση και να φθάσουν μια ανάσα από την κατάκτηση της κούπας με τα μεγάλα αυτιά.

Φυσικά, από όλα ξεχωρίζει περισσότερο το ζευγάρι Μάντσεστερ Σίτι-Μπάγερν Μονάχου με τον Πεπ Γκουαρντιόλα να αντιμετωπίζει την πρώην ομάδα του.

Δυνατό ζευγάρι και το Ρεάλ Μαδρίτης-Τσέλσι ενώ θα δούμε και ιταλικό… ντέρμπι με τη Μίλαν να διασταυρώνει τα ξίφη της με τη Νάπολι.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα ζευγάρια της φάσης των «8» του Champions League

Ρεάλ Μαδρίτης – Τσέλσι
Ίντερ – Μπενφίκα
Μάντσεστερ Σίτι – Μπάγερν Μονάχου
Μίλαν – Νάπολι

Οι πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στις 11 και 12 Απριλίου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν μία εβδομάδα αργότερα (18-19/4). Οι ημιτελικοί είναι προγραμματισμένοι για τις 9-10/5 και 16/17 Μαΐου αντίστοιχα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!