Ο Σάσα Βεζένκοφ μίλησε μετά τη σπουδαία νίκη κόντρα στη Ζαλγκίρις και ελπίζει πως θα βρεθεί ξανά σε αυτό το γήπεδο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δικό του σουτ έδωσε στον Ολυμπιακό τη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάσα Βεζένκοφ:

«Δεν ξέρω αν ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά σίγουρα ένιωθα καλά. Ο Φαλ μοίρασε εκπληκτικά το παιχνίδι. Για τρία δεκάλεπτα είχαμε τον έλεγχο, όμως η Ζάλγκιρις έτρεξε, έπαιξε σκληρά. Δεν έπρεπε να της επιτρέψουμε να αντιδράσει. Τέλος καλό, όλα καλά. Κάθε ομάδα παίζει για τον στόχο της, δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Θα πάμε σε ακόμη πιο δύσκολη ατμόσφαιρα, πρέπει να συνεχίσουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Αυτό είναι το μπάσκετ, άθλημα των λεπτομερειών, ήμασταν και λίγο τυχεροί στο τέλος, θέλεις και τύχη για να προχωρήσεις. Ας ελπίσουμε να έρθουμε ξανά σε αυτό το γήπεδο, αλλά δεν το σκεφτόμαστε ακόμη. Βλέπετε τι γίνεται, όλες οι ομάδες μπορούν να κερδίσουν παντού οπότε το πλεονέκτημα μπορεί να μη λέει και τίποτα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!