Η Μαρία Σάκκαρη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις οn court, έχοντας μόλις προκριθεί στον ημιτελικό του Indian Wells μετά τη νίκη επί της Κβίτοβα.

Η Μαρία Σάκκαρη έκανε τις πρώτες της δηλώσεις οn court, έχοντας μόλις προκριθεί στον ημιτελικό του Indian Wells μετά τη νίκη επί της Κβίτοβα.

Η Σάκκαρη αρχικά εκθείασε την αντίπαλό της τονίζοντας πως «είναι από τις παίκτριες που σέβομαι περισσότερο. Έχει κερδίσει τόσους τίτλους, αλλά πάνω από όλα είναι μια εκπληκτική κοπέλα, πολύ καλός άνθρωπος. Δεν είναι μόνο εξαιρετική τενίστρια, είναι η προσωπικότητά της, όλα όσα πέρασε στην καριέρα της, τη σέβομαι πολύ και είμαι σίγουρη ότι όλοι στα αποδυτήρια τη σέβονται όσο κι εγώ».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ως προς τον τρόπο που διαχειρίστηκε το παιχνίδι. «Ηταν ένα από τα μεγαλύτερα comeback στην καριέρα μου, διότι όχι μόνο ήμουν πίσω με σετ και break, αλλά γιατί με έκανε να παίζω σαν ερασιτέχνης στο πρώτο σετ. Έπαιζε πάρα πολύ καλά. Έπρεπε να προσπαθήσω να συγκεντρωθώ σε διαφορετικά πράγματα, να κοιτάξω στην άλλη πλευρά του φιλέ και να δω τι μπορώ να κάνω καλύτερα για να τη βάλω σε άβολη θέση. Νομίζω ότι πέτυχε, προσπάθησα να παίξω πιο physical και το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι χρειάζομαι πεντικιούρ, γιατί τα δαχτυλιά μου έχουν ματώσει».

Αναφερόμενη στην επόμενη αντίπαλό της, την Αρίνα Σαμπαλένκα, σχολίασε ότι «είναι διαφορετική παίκτρια σε σχέση με την προηγούμενη φορά που συναντηθήκαμε. Κέρδισε πρόσφατα σλαμ, έχει αυτοπεποίθηση. Είδα μέρος του ματς της σήμερα και χτυπούσε την μπάλα δυνατά, άκουσα από τους σχολιαστές ότι έπαιξε μόνο εννιά ράλι με πάνω από εννιά χτυπήματα σε όλο το ματς. Θα είναι δύσκολο, άλλη μια big hitter. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να προσπαθήσω να βρω λύσεις. Δεν έχω παίξει το καλύτερό μου τένις ακόμα, αλλά είμαι στα ημιτελικά. Πνευματικά είμαι πολύ καλά και είμαι εδώ για να μείνω μέχρι το τέλος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!