Ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης, είχε την Τετάρτη (15/3) τα γενέθλιά του ωστόσο δεν τα γιόρτασε διότι εκείνη τη μέρα έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Ο θρύλος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης, είχε την Τετάρτη (15/3) τα γενέθλιά του ωστόσο δεν τα γιόρτασε διότι εκείνη τη μέρα έφυγε από τη ζωή ο Μίμης Παπαϊωάννου.

Ο γιος του Κώστα Νεστορίδη, Γιώργος, με ανάρτησή του τόνισε ότι το κλίμα δεν ήταν γιορτινό ως προς σεβασμό στον έτερο θρύλο της «Ένωσης».

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Παρακάτω ακολουθεί η ανάρτηση του Γιώργου Νεστορίδη:

«Εγώ και ο Πατέρας μου σας ευχαριστούμε από καρδιάς όλους και όλες πού ευχήθηκαν για τα γενέθλια του… τα μηνύματα σας ήταν συγκινητικά… δεν γιορτάσαμε ούτε τούρτα κόψαμε σεβόμενοι την απώλεια τού τεράστιου Μίμη…!!!!!».

 
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Παπαϊωάννου