Σημαντικός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιάνις Στρέλνιεκς στο ματς της ΑΕΚ με τη Γαλατάσαραϊ αφού υπέστη ρήξη αχιλλείου.

Σημαντικός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιάνις Στρέλνιεκς στην χθεσινή (15/3) αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Γαλατασαραϊ (92-78) για το Basketball Champions League.

Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε ο Λετονός έδειξε ότι υπέστη ρήξη αχιλλείου και θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον έξι μήνες.

Ως εκ τούτου ο 33χρονος γκαρντ θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν αλλά και το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

ΑΕΚ: Προκρίθηκε στα προημιτελικά του Basketball Champions League

Πανηγυρική πρόκριση στα προημιτελικά του Basketball Champpions League, για πρώτη φορά μετά τη σεζόν 2019-20, πανηγύρισε η ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων. Η Ένωση επικράτησε με 92-78 της Γαλατασαράι, για την 5η αγωνιστική της φάσης των «16» και με ρεκόρ 4-1 στον 11ο όμιλο «σφράγισε» την ευρωπαϊκή της συνέχεια.

Οι «κιτρινόμαυροι» ολοκληρώνουν τις υποχρεώσεις τους στους «16» της διοργάνωσης την ερχόμενη Τρίτη (21/3), όπου απέναντι στη φιλοξενούμενη Μάλαγα θα παλέψουν για την υπεράσπιση του «σπιτιού» τους και την πρωτιά στον όμιλο, που δίνει και το πλεονέκτημα της έδρας στους «8». Στον αντίποδα, η τουρκική ομάδα υποχώρησε στο 2-3 και, σε συνδυασμό με τη νίκη της Μάλαγας επί της Λιμόζ, αποκλείστηκε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!