Ο Τζέιλεν Χαντς, με 28:35 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, «έγραψε» 27 πόντους και ξεχώρισε στη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού.

Η επιβλητική επικράτηση του ΠΑΟΚ επί του Παναθηναϊκού (81-73), το βράδυ της Δευτέρας (13/3), στο PAOK Sports Arena, για τη 18η αγωνιστική της Basket League, είχε τη… σφραγίδα του. Χαντς

Ο Τζέιλεν Χαντς, με 28:35 λεπτά συμμετοχής στο παιχνίδι, «έγραψε» 27 πόντους (6/7 βολές, 3/7 δίποντα, 5/8 τρίποντα), 2 ριμπάουντ, 3 ασίστ, «δράση» με την οποία… έστρωσε το δρόμο στον «Δικέφαλο» για να φτάσει στη νίκη, μετά από 8 χρόνια και 21 συνεχείς ήττες (εντός και εκτός έδρας), από τους «πράσινους».

«Δείξαμε χαρακτήρα απέναντι στον Παναθηναϊκό. Κάναμε μια μεγάλη εμφάνιση, μετά την ήττα που είχαμε την περασμένη εβδομάδα (σ.σ. στην Πάτρα από τον Προμηθέα), στο πρώτο παιχνίδι με τον νέο μας προπονητή στον πάγκο. Βρεθήκαμε, δεθήκαμε περισσότερο σαν ομάδα, στις μέρες που ακολούθησαν και κατακτήσαμε μια μεγάλη νίκη, στο ξεκίνημα, πλέον, που κάνουμε στη σεζόν, με τον καινούργιο προπονητή», σχολίασε ο ίδιος, μιλώντας σε εκπροσώπους του Τύπου για το ματς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Πρόσθεσε ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ λέγοντας: «Το ότι κερδίσαμε και μάλιστα, όπως μάθαμε, η επιτυχία απέναντι στο συγκεκριμένο αντίπαλο ήρθε μετά από 8 χρόνια, έκανε ακόμη πιο σημαντική τη δική μου εμφάνιση. Χάσαμε τελευταία στο Κύπελλο, αλλά και την περασμένη αγωνιστική, οπότε οι 27 πόντοι που πέτυχα και η νίκη, σημαίνουν πολλά για μένα! Εχω πολύ αυτοπεποίθηση. Παίζοντας, χρόνο με τον χρόνο, θεωρώ πως ‘χτίζεται’ ακόμη περισσότερο αυτό. Παιχνίδι με παιχνίδι γίνομαι καλύτερος, πιστεύω στον εαυτό μου. Σε αυτό, όμως, βοηθούν και οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι με στηρίζουν και με ενθαρρύνουν, όπως και ο προπονητής μου, που είναι εξαιρετικός και έβγαλε συστήματα για μένα. Εκανα εξαιρετική βραδιά απέναντι στον Παναθηναϊκό, την επόμενη εβδομάδα μπορεί να είναι κάποιος άλλος από τους συμπαίκτες μου που θα κάνει το ίδιο, ο Ράιλι, ο Φράνκε. Το πιο σημαντικό είναι να κερδίζει η ομάδα».

Για τη συνέχεια του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα , επισήμανε: «Εχουμε 4 παιχνίδια, για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της σεζόν, θέλω να τα κερδίσουμε όλα και να μπούμε με καλή ψυχολογία στα πλέι οφ. Θέλουμε να κάνουμε περήφανους τους φιλάθλους μας, την ομάδα και να τερματίσουμε όσο γίνεται ψηλότερα στη βαθμολογία με το τέλος της χρονιάς».

Κατέληξε ο Χαντς τονίζοντας: «Ο,τι πετυχαίνουμε είναι αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς, δε θεωρώ ότι είμαι ο ηγέτης της ομάδας. Ο καθένας έχει το ρόλο του. Το πιο σημαντικό, επαναλαμβάνω, είναι να κερδίζει η ομάδα. Ηταν διαφορετικό και όχι εύκολο, το να μπούμε σε διαδικασία δουλειάς με νέο προπονητή, όταν το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν το είχαμε με κάποιον άλλον τεχνικό. Χρειάστηκε να προσαρμοστούμε όλοι στα καινούργια δεδομένα, για αυτό και το προηγούμενο παιχνίδι μας, με τον Προμηθέα, ήταν δύσκολο. Βρίσκουμε σταδιακά τα πατήματά μας, κάνουμε καλή δουλειά νομίζω και πιστεύω πως, στην πορεία, θα είμαστε ακόμη καλύτεροι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!