Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε για την ομάδα του Περιστερίου ενώ ευχήθηκε να δει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ευρώπης.

Ο Βασίλης Σπανούλης μίλησε στην εκπομπή Τζάμπολ της ΕΡΤ όπου αναφέρθηκε στην ομάδα του Περιστερίου αλλά και στο δέσιμο που έχει με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Προσπαθώ να συγκεντρωθώ σε αυτό που πρέπει να κάνω, να κάνω το καλύτερο που μπορώ για να βοηθήσω την ομάδα και τους παίκτες για να μπει το Περιστέρι σε μια σωστή κατεύθυνση. Μέσα από σκληρή δουλειά να μπορέσουμε να έχουμε ποιοτική παρουσία στο πρωτάθλημα. Να βελτιώνονται οι παίκτες και να προοδεύουν.

Όπως έκανα σε όλη μου την καριέρα, έτσι και τώρα στηρίζομαι στη σκληρή δουλειά και στην αυτοκριτική. Έχω εξαιρετικούς συνεργάτες, γιατί μόνος δεν μπορείς να κάνεις τίποτα. Έχουμε σπουδαία διοίκηση που είναι δίπλα μας. Δουλεύουμε πάρα πολύ, είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε κάθε ευθύνη. Κάθε αποτέλεσμα μας δυναμώνει, δεν μας ρίχνει. Έχουμε πάρα πολύ δυνατή επικοινωνία με τους παίκτες, που στηρίζεται στην ειλικρίνεια. Αυτή είναι η φιλοσοφία μας.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Δεν είμαστε στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό ή τον Παναθηναϊκό, αλλά για να τρυπήσουμε τα δικά μας όρια. Πιστεύω πάρα πολύ στην προπόνηση. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή. Έχω επηρεαστεί απ’ όλους τους προπονητές με τους οποίους έχω συνεργαστεί. Από άλλους παίρνεις λιγότερα, από άλλους περισσότερα, από όλους μπορείς να πάρεις κάτι αν είσαι έξυπνος. Στο τέλος θα βάλω τη δική μου σφραγίδα, αφού μιλήσω με τους συνεργάτες μου. Είμαστε αγαπημένοι, δεν φοβόμαστε και να συγκρουστούμε για να βγάλουμε κάτι καλό.

Ο Ολυμπιακός παίζει φέτος εκπληκτικό μπάσκετ με τρομερή διάρκεια. Περιμένω να δω πόσο μακριά θα πάει. Είναι πολύ καλό για το ελληνικό μπάσκετ να βρίσκονται στα πιο ψηλά στρώματα ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα που πραγματικά είναι το δεύτερό μου σπίτι, έζησα εκπληκτικές στιγμές, έχω τρομερή σχέση με τον κόσμο και είμαι ευλογημένος που με αγαπάει με αυτόν τον τρόπο. Είναι παράσημο, ίσως είναι περισσότερη τώρα απ’ όση όταν έπαιζα. Αυτό σημαίνει ότι εκτίμησε όσα έκανα. Το δέσιμο είναι αμοιβαίο και πάρα πολύ μεγάλο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να πάρει το ευρωπαϊκό».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!