Ιστορικό θα είναι το Μουντιάλ 2026 στη Βόρεια Αμερική αφού θα διαρκέσει 40 ημέρες και θα γίνουν 104 παιχνίδια.

Ιστορικό θα είναι το Μουντιάλ 2026 στη Βόρεια Αμερική αφού θα είναι το μεγαλύτερο σε διάρκεια. Ειδικότερα, θα διεξαχθεί με 48 ομάδες και αναζητείται το τελικό format αναφορικά με το πώς θα διεξαχθεί, πόσο θα διαρκέσει και πόσα ματς θα γίνουν τελικά.

Σύμφωνα, όμως, με ρεπορτάζ των Times, η ηγεσία της FIFA είναι πρόθυμη να επικυρώσει μια αλλαγή στη μορφή που θα προσθέσει 24 ακόμη παιχνίδια στο Μουντιάλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ειδικότερα, με αυτή την αλλαγή, το Μουντιάλ 2026 θα εξελιχθεί σε μια μαραθώνια διοργάνωση με 104 αγώνες και θα κρατήσει έως και 40 ημέρες σε Ηνωμένες Πολιτείες, το Μεξικό και τον Καναδά.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο, θα πρέπει να δώσει οκτώ αγώνες αντί επτά που ήταν μέχρι τώρα.

Η τελική μορφή πρόκειται να εγκριθεί την Τρίτη μετά από συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της FIFA, το οποίο απαρτίζεται από 36 μέλη και αναμένεται να δώσει την τελική έγκριση για το εν λόγω πλάνο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!