Ο Εργκίν Αταμάν με νέα δήλωσή του... φαίνεται να είναι πιο... προσγειωμένος, αλλά παραμένει σταθερά προκλητικός.

Ο Εργκίν Αταμάν εμφανιζόταν αισιόδοξος, γεμάτος αυτοπεποίθηση για την “back to back” πρωταθλήτρια Ευρώπης, Αναντολού Εφές, με δηλώσεις του πριν την κατάκτηση και των δύο τίτλων της στη Euroleague.

Ο Τούρκος τεχνικός της Εφές πολλές φορές ήταν και… προκλητικός, ενώ ήδη από πέρυσι στο Βελιγράδι είχε δηλώσει πως η ομάδα του θα κατακτήσει ένα τρίτο διαδοχικό τρόπαιο στο φάιναλ φορ του 2023.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Όμως, η παρουσία του τουρκικού συλλόγου στην κανονική περίοδο την τρέχουσα σεζόν απογοήτευσε τους φιλάθλους της και έξι αγωνιστικές πριν ολοκληρωθεί η “regular season”, η Εφές βρίσκεται στη 10η θέση, να παλεύει δηλαδή για την παρουσία της στην οκτάδα και στα πλέι οφ.

O Εργκίν Αταμάν με νέα δήλωσή του… φαίνεται να είναι πιο… προσγειωμένος, αλλά παραμένει σταθερά προκλητικός. «Αν πάμε στο φάιναλ φορ, θα το πάρουμε,» προέβλεψε αυτή τη φορά ο έμπειρος Τούρκος προπονητής.

Ο Αταμάν τόνισε: «Διαθέτουμε μεγάλους παίκτες που δεν εστιάζουν στο three-peat. Θέλουμε να νικάμε κάθε μέρα, να βελτιωνόμαστε και μετά θα βάλουμε την προσοχή μας στον στόχο της κατάκτησης του τροπαίου της Euroleague για μία ακόμη φορά. Δεν θεωρώ πως οι παίκτες μου χρειάζονται ένα ιδιαίτερο κίνητρο ως προς την επιθυμία τους να προκριθούν στα πλέι οφ. Είναι παίκτες-νικητές και σίγουρα θέλουν να βρίσκονται για μία ακόμη φορά στο φάιναλ φορ. Αν πάμε στο φάιναλ φορ, θα το πάρουμε!».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!