Ο Ουνάι Εμερι θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθεν της Άστον Βίλα και φέρνει στην ομάδα αμυντικό που ήθελαν τα μεγαλύτερα clubs της Ευρώπης.

Ο Ουνάι Εμερι θέλει να ενισχύσει τα μετόπισθεν της Άστον Βίλα, καθώς έχει τσεκάρει τα προβλήματα από τις εμφανίσεις των αμυντικών. Σύμφωνα, λοιπόν, με ρεπορτάζ θα κινηθεί στη θερινή μεταγραφική περίοδο για την απόκτηση του Πάου Τόρες της Βιγιαρεάλ.

Η ομάδα του Μπέρμιγχαμ είναι έτοιμη να ικανοποιήσει τις οικονομικές της απαιτήσεις για την απόκτηση του 25χρονου Ισπανού διεθνή άσου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Τόρες έχει ρήτρα αποδέσμευσης στα 65 εκατ. ευρώ, ποσό που η διοίκηση της Βίλα είναι έτοιμη να το επενδύσει για να πάρει τα δικαιώματα του από το «κίτρινο υποβρύχιο».

Ο Ισπανός στόπερ έχει προτάσεις και από άλλες ομάδες, αλλά η παρουσία του Εμερι, πρώην τεχνικού του στη Βιγιαρεάλ, δίνει προβάδισμα στην Άστον Βίλα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!