Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ Λάρνακας, Κυριάκος Δημητρίου, ανέφερε πως ο Ουάρντα έδειξε τα γεννητικά του όργανα στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Τα… γεννητικά του όργανα στις κερκίδες του «ΑΕΚ Άρενα» έδειξε ο Αμρ Ουάρντα, στην αναμέτρηση της ΑΕΚ Λάρνακας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Σε δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού, ο εκπρόσωπος Τύπου των γηπεδούχων, Κυριάκος Δημητρίου κατήγγειλε πως ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Λεμεσού προέβη σε αυτή την άσεμνη χειρονομία, κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κυριάκος Δημητρίου για το συμβάν με τον Ουάρντα:

«Κέρδισε ο Απόλλωνας του αξίζουν συγχαρητήρια. Σωστά έπρεπε να αποβληθεί ο Λέδες, λανθασμένα δεν αποβλήθηκε ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου. Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή του Απόλλωνα για τη δωρεάν επίδειξη γεννητικών οργάνων σε όλες τις κερκίδες.

πάρχει κάποιος που παρακολουθεί ελληνικό και κυπριακό ποδόσφαιρο και δεν έχει καταλάβει για ποιον αναφέρομαι; Αναφέρομαι στον Ουάρντα το ξέρει και ο ίδιος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.