Αρκετές ανακατατάξεις αναμένεται να συμβούν στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Αλυσιδωτές είναι οι αντιδράσεις στο εσωτερικό της Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό από την συνέχεια του Champions League και τις δύο ήττες από την Μπάγερν Μονάχου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Και την ώρα που η ομάδα της γαλλικής πρωτεύουσας βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του εφετινού σαμπιονά, οι διοικούντες τον σύλλογο, προετοιμάζονται για το μέλλον. Κατ΄ αρχάς, θεωρείται απίθανο να παραμείνουν στην θέση τους, ο προπονητής, Κριστόφ Γκαλτιέ και ο τεχνικός διευθυντής, Λουϊς Κάμπος, παρά το γεγονός ότι αμφότεροι, εργάζονται εν’ όψει της νέας μεταγραφικής περιόδου.

Μάλιστα, η γαλλική εφημερίδα «L Equipe», αποκάλυψε τους ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν, οι οποίοι δεν βρίσκονται στον σχεδιασμό των Γκαλτιέ και Κάμπος. Πρόκειται για τους Κάρλος Σολέρ, Ουγκό Εκιτίκε, Ρενάτο Σάντσες, Χουάν Μπερνάτ και Φαμπιάν Ρουϊς. Παράλληλα, άγνωστο παραμένει τι θα συμβεί με τον Σέρχιο Ράμος, ενώ από τον Νεϊμάρ, έχει ζητηθεί να λύσει το συμβόλαιο του, όμως ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου επιθετικού, έχει σταματήσει -έστω και προσωρινά- τις εξελίξεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Παρί Σεν Ζερμέν. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.