Ο Βαγγέλης Μαρινάκης έκανε το τραπέζι στους παίκτες του Ολυμπιακού και το προπονητικό τιμ μετά τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ.

Ο Ολυμπιακός πέτυχε μία σπουδαία νίκη κόντρα στην ΑΕΚ και μπαίνει με άλλη ψυχολογία στα play off.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Έτσι, μετά την επικράτηση, ο Βαγγέλης Μαρινάκης παρέθεσε δείπνο τους ποδοσφαιριστές, τον Μίτσελ και το υπόλοιπο τεχνικό επιτελείο για να γιορτάσουν το διπλό στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Stoiximan Super League.

Θυμίζουμε πως νωρίτερα, οι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν γνωρίσει την αποθέωση από τον κόσμο που τους περίμενε στου Ρέντη.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ολυμπιακός. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.