Μέσα από τα social media τοποθετήθηκε η μητέρα του Ντάνι Άλβες, Λουθία, σχετικά με την υπόθεση του γιού της.

Μέσω των social media, η μητέρα του Ντάνι Άλβες υποστηρίζει την αθωότητα του γιου της, ενώ μάλιστα έκανε αναφορά και σε προδότες οι οποίοι της τον έχουν στερήσει.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε η μητέρα του Ντάνι Άλβες:

«Η οικογένεια μου, η ζωή μου, τους αγαπώ απεριόριστα, ότι ενώνει ο θεός δεν μπορεί κανένας να το χωρίσει. Ξέρω πως μου έκλεψαν το χαμόγελο αυτοί οι προδότες που μου στέρησαν τον γιό μου τις τελευταίες 40 μέρες, αλλά δεν μπορούν να μου κλέψουν την πίστη μου στον Θεό. Παραμένω δυνατή και πιστή για την νίκη και τη δικαίωση μας. Άνθρωποι (αναφέρεται στους προδότες) που λένε ότι δεν θα σε προδώσουν ποτέ και εάν ταΐζεις ένα σκύλο για 3 μέρες θα σε θυμούνται για 30 χρόνια, ενώ εάν δίνεις τροφή σε έναν άνθρωπο για 30 χρόνια, μπορούν να σε ξεχάσουν σε 3 μέρες».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!