Η εισαγγελία της Βαρκελώνης ζητά να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Λουίς Ενρίκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην «υπόθεση Νεγκρέιρα».

Η εισαγγελία της Βαρκελώνης ζητά να καταθέσουν ως μάρτυρες ο Λουίς Ενρίκε και ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην «υπόθεση Νεγκρέιρα».

Αυτό αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «El País», σημειώνοντας ότι, από τους δύο πρώην προπονητές της Μπαρτσελόνα θα ζητηθεί να εξηγήσουν την ύπαρξη των αναφορών για τους διαιτητές. Οι δύο τους ήταν προπονητές επί προεδρίας του Χοσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Σε πρόσφατη συνέντευξη Τύπου και συγκεκριμένα στις 18 Φεβρουαρίου, ο Βάσκος πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, δήλωσε ότι «δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν αναφορές στην Μπαρτσελόνα».

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε εξήγησε ότι «ήταν μια έκπληξη για μένα, δεν είχα ιδέα για όλα αυτά. Είναι μια ερώτηση που θα γίνει πιο ξεκάθαρη με τον καιρό. Είναι αλήθεια ότι ήταν μια έκπληξη, αλλά πρέπει να είσαι προσεκτικός για να ξέρεις πού πάει όλο αυτό», δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου σχετικά με την παραμονή του στο σύλλογο της Μπαρτσελόνα (2017-20), όπου η πρώτη σεζόν συνέπεσε με το τέλος αυτών των πρακτικών. «Όταν ήμουνα στη Μπαρτσερλόνα δεν ήξερα καν ότι υπήρχαν», είπε.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!