Σύμφωνα με δημοσίευμα του ισπανικού μέσου Encestando, ο Κώστας Σλούκας εξετάζεται από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κώστας Σλούκας βρίσκεται στα ραντάρ της Ρεάλ Μαδρίτης αναφέρει δημοσίευμα του Encestando.

Η ισπανική ομάδα θέλει να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή καθώς λήγουν τα συμβόλαια τόσο του Νάιτζελ Γουίλιαμς Γκος όσο και του Σέρχιο Ροντρίγκεθ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Θυμίζουμε πως υπήρξε ενδιαφέρον τόσο για τον Φακούντο Καμπάτσο όσο και τον Λορέντζο Μπράουν χωρίς κάποιο θετικό αποτέλεσμα.

Έτσι, προέκυψε η λύση του Κώστα Σλούκα που όπως τονίζει το δημοσίευμα τον πρώτο λόγο έχει ο Ολυμπιακός μιας και το συμβόλαιο του Έλληνα γκαρντ ολοκληρώνεται.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Κώστας Σλούκας. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.