Θρήνος στην Πάτρα, για τον χαμό του 28χρονου Γιώργου Μασούρα.

Τη ζωή του έχασε σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στο κέντρο της Πάτρας, ο 28χρονος Γιώργος Μασούρας.

Ο άτυχος νεαρός είναι αδερφός του πρώην ποδοσφαιριστή του Δαβουρλή Κ92 και της Παναχαϊκής και νυν της Ζακύνθου Νίκου Μασούρα αλλά και του φυσιοθεραπευτή του Απόλλωνα Πατρών Άγγελου Μασούρα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η μηχανή του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Παναχαϊκή Γ.Ε.: Οδύνη και θλίψη για το ξαφνικό «αντίο» του Γιώργου Μασούρα

«Σαν «κεραυνός εν αιθρία» αντήχησε σήμερα νωρίς το πρωί ο ξαφνικός θάνατος του 28χρονου Γιώργου Μασούρα, ο οποίος είναι το θύμα του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη τα ξημερώματα στην οδό Κορίνθου.

Η μηχανή του κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες καρφώθηκε σε κολώνα, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι και λίγη ώρα μετά την διακομιδή του στο νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας» να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο Γιώργος «γαλουχήθηκε» αθλητικά στην οικογένεια της Παναχαϊκής Γ.Ε. ξεκινώντας από τα ηλικιακά τμήματα μπάσκετ του κοκκινόμαυρου συλλόγου γνωρίζοντας πολύ μεγάλες επιτυχίες, με την τελευταία να εκφράζει με ανακοίνωση την θλίψη και οδύνη της για το ξαφνικό του αντίο.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει και καλό παράδεισο», τονίζει η ερασιτεχνική Παναχαϊκή για ένα παιδί που άφησε το δικό του στίγμα στο σύλλογο.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιώργος Μασούρας. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.