Γιώργος Μασούρας: Τον θάνατο του 28χρονου Πατρινού μπασκετμπολίστα που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, τα ξημερώματα, θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ.

Τον θάνατο του 28χρονου Πατρινού μπασκετμπολίστα, Γιώργου Μασούρα, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στην οδό Κορίνθου στην Πάτρα, τα ξημερώματα, θρηνεί το ελληνικό μπάσκετ. Ο Γιώργος Μασούρας ήταν αδελφός του πρώην ποδοσφαιριστή της Παναχαϊκής και νυν της Ζακύνθου, Νίκου Μασούρα. Γιώργος Μασούρας

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της, η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) αναφέρει:

«Τα μέλη του Δ.Σ. της ΕΟΚ και ο πρόεδρος Ευάγγελος Λιόλιος εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα θερμά τους συλλυπητήρια για τον θάνατο του Γιώργου Μασούρα.

Ένας νέος άνθρωπος έφυγε από τη ζωή στα 28 του χρόνια, σε τροχαίο δυστύχημα. Ο εκλιπών ήταν αθλητής μπάσκετ και μέλος οικογένειας με έντονη αθλητική παρουσία και δραστηριότητα.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Γιώργος Μασούρας Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.