Ένταση υπήρξε έξω από την OPAP Arena αμέσως μετά το ντέρμπι μεταξύ οπαδών και αστυνομικών δυνάμεων.

Επεισόδια σημειώθηκαν στον χώρο γύρω από την OPAP Arena μετά τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, μεταξύ οπαδών και της αστυνομίας.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρχαν καμένοι κάδοι και αρκετές υλικές ζημιές, με την αστυνομία να κάνει χρήση δακρυγόνων για να βάλει τέλος στις σκηνές χάους που επικράτησαν για λίγα λεπτά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.
Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ένταση. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!