Ο Ούλι Χένες αναμένει ότι η Μπάγερν Μονάχου θα επενδύσει πολλά λεφτά για τον Χάρι Κέιν αλλά τόνισε πως διαφωνεί κάθετα με αυτή την κίνηση.

Ο Ούλι Χένες αναμένει ότι η Μπάγερν Μονάχου θα ολοκληρώσει κάποια στιγμή μια μεταγραφή ύψους 100 εκατ. ευρώ, αλλά δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Χάρι Κέιν είναι ο κατάλληλος στόχος.

Ο επιθετικός της Τότεναμ, ο οποίος έχει γίνει ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών των Σπερς τη φετινή σεζόν, συνεχίζει να βλέπει να τίθενται ερωτήματα για το μέλλον του στο βόρειο Λονδίνο, καθώς δεν έχει ακόμη επεκτείνει το συμβόλαιό του που λήγει το 2024.

Η πρωταθλήτρια Γερμανίας φέρεται να είναι ένας από τους πολλούς μνηστήρες που διεκδικούν τον Κέιν και θα μπορούσε να του προσφέρει μια ευκαιρία για την κατάκτηση των τροπαίων που επιθυμεί.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ωστόσο, ο επίτιμος πρόεδρος και μέλος του εποπτικού συμβουλίου, Ούλι Χένες έχει υποδείξει ότι θα ψήφιζε κατά οποιασδήποτε προσέγγισης μεγάλων ποσών για τον Άγγλο φορ.

Ο Χένες δήλωσε στο Sky Deutschland: «Μπορώ να φανταστώ να έρχεται ένας παίκτης που θα κοστίσει 100 εκατομμύρια ευρώ. Αλλά στην περίπτωση του Κέιν συγκεκριμένα, έχω εκφράσει τη γνώμη μου. Είναι σχεδόν 30 ετών. Πέρυσι, η Τότεναμ απέρριψε πρόταση της Σίτι ύψους 160 εκατ. ευρώ. Γι’ αυτό και είπα ότι δεν ήταν μια μεταγραφή κατάλληλη για την Μπάγερν» και πρόσθεσε:

«Είμαι ένα από τα εννέα μέλη του διοικητικού συμβουλίου και αν οι άλλοι οκτώ λένε ότι θα αγοραστεί, τότε θα αγοραστεί. Ζούμε σε δημοκρατία».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!