ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Αποβλήθηκε ο Μπιέλ με δεύτερη κίτρινη στο 70', με 10 παίκτες συνέχισαν τον αγώνα οι ερυθρόλευκοι.

Ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες στο 70ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ, να τον διαιτητή να αποβάλει τον Μπιέλ με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σκληρό μαρκάρισμα που έκανε στον Αραούχο.

Μόλις τρία λεπτά μετά το 3-0, ο Ολυμπιακός έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Πεπ Μπιέλ είδε τον διαιτητή να τον τιμωρεί με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70ο λεπτό του αγώνα με την ΑΕΚ για το μαρκάρισμα στον Αραούχο.

Ο Μπιελ πήρε την πρώτη κίτρινη μόλις στο 6′ της αναμέτρησης για τη διαμαρτυρία του στη μονομαχία του Μουκουντί με τον Κανός.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ολυμπιακός: Δείτε την κόκκινη του Μπιέλ για το τάκλιν στον Αραούχο (vid)

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!
Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε!