Η Παρτιζάν διεκδικεί μία θέση στα play-off της φετινής EuroLeague και ο Νίκολα Πέκοβιτς μίλησε για την πορεία της ομάδας αλλά και τον Ζέλιμιρ Ομπραντόβιτς.

Η Παρτιζάν διεκδικεί μία θέση στα play-off της φετινής EuroLeague και ο Νίκολα Πέκοβιτς μίλησε για την πορεία της ομάδας αλλά και τον Ζέλιμιρ Ομπραντόβιτς.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκολα Πέκοβιτς:

«Η Παρτίζαν είναι κομμάτι της ζωής μου. Πέρασα όμορφα χρόνια στο Βελιγράδι. Όλοι εμείς που έχουμε παίξει για την Ομπράντοβιτς και ξέρουμε τι σημαίνει Παρτίζαν, καταλαβαίνουμε ότι αυτή η διαδικασία χρειάζεται χρόνο. Η ομάδα έχει βρει ρυθμό. Ακόμα και αν δεν προκριθούν στα playoffs, έχουν ήδη πετύχει πολλά.

Με όλη την καρδιά μου, εύχομαι να προκριθούν. Ειδικά από τη στιγμή που ξέρω ότι κάθε φορά που ο Ζέλικο βρίσκεται στα playoffs, νιώθει σαν στο σπίτι του! Τα καταφέρνει μια χαρά στα playoffs και στα Final 4. Είναι σαν να παίζει σκάκι. Από προσωπική εμπειρία, μπορώ να πω ότι οργανώνει τα πάντα με τον καλύτερο τρόπο. Με τον Ομπράντοβιτς τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!