Ο Κώστας Φορτούνης τόνισε ότι ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής και στόχος του είναι μόνο η νίκη.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την κανονική περίοδο καθώς έφυγε με τη νίκη από την έδρα της ΑΕΚ. Ο Κώστας Φορτούνης ήταν από τους πολυτιμότερους παίκτες και έκανε το δικό του σχόλιο για την αναμέτρηση.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Κώστας Φορτούνης:

«Είπαμε όλοι μαζί μετά το κύπελλο πως δεν ήταν η εικόνα που θέλαμε. Παλέψαμε για αυτό, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Σήμερα σκοράραμε σε όλες τις φάσεις που είχαμε και παίξαμε καλά. Ο Ολυμπιακός είναι πάντα πρωταθλητής. Έχει την αίσθηση της νίκης όπου και να παίζουμε, σήμερα ήταν μία μεγάλη νίκη, πρέπει να τη χαρούμε και από αύριο έχουμε πάλι δουλειά».

Για την παράδοση που έχει κόντρα στην ΑΕΚ:

«Με την ΑΕΚ έχω καλή παράδοση, δε στέκομαι εκεί, θέλω να συνεχίσω να είμαι καλά και να βοηθάω την ομάδα να κερδίζει. Η βαθμολογία είναι κοντά. Όλα τα παιχνίδια δύσκολα, θα δώσουμε τα πάντα και θέλουμε να είμαστε πρωταθλητές».

Για τον κόσμο του Ολυμπιακού:

«Ευχαριστούμε τον κόσμο μας, πάντα μας εμπιστεύονται ακόμα και όταν δεν κερδίζουμε, ελπίζουμε να τους κάνουμε χαρούμενους στο τέλος».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!