Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανταποδίδοντας τα όσα είπε ο Greek Freak για εκείνον.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, ανταποδίδοντας τα όσα είπε ο Greek Freak για εκείνον.

«Είναι πολύ όμορφο να λέει ο Γιάννης καλά λόγια για εμένα. Είναι κατά πάσα πιθανότητα, ο αγαπημένος μου παίκτης στη λίγκα. Είναι τρομερά ταπεινός.

»Μιλάει για τη δουλειά που πρέπει να κάνω, γιατί ξέρει τι σημαίνει να ξεκινάς από πολύ χαμηλά», ανέφερε αρχικά ο Βίκτορ Γουεμπανιάμα και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Είναι όμορφο να τον βλέπεις να μιλάει για εμένα, κυρίως επειδή είχα παίξει στο παρελθόν με τον αδερφό του.

»Μοιάζουν πάρα πολύ και τους σέβομαι απίστευτα σαν παίκτες. Είναι πραγματικά πολύ ταπεινοί και συγχρόνως γενναιόδωροι. Ειλικρινά μου αρέσουν πολύ οι Αντετοκούνμπο».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!