Άρθρο της Mundo Deportivo αναφέρει πως η διοίκηση της Μπαρτσελόνα είναι δυσαρεστημένη με τα... νυχτοπερπατήματα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους.

Η Μπαρτσελόνα δεν φαίνεται να πήρε με καλό μάτι την έξοδο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στην Άννα Βίσση.

Σύμφωνα με ανυπόγραφο ρεπορτάζ της Mundo Deportivo το βίντεο του προπονητή τους φαίνεται πως έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια στη διοίκηση της Μπαρτσελόνα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε το δημοσίευμα για την έξοδο του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους:

«Το ξενύχτι του προπονητή το βράδυ της Τρίτης στην Αθήνα, αμέσως μετά από την ήττα της Μπαρτσελόνα από τον Ολυμπιακό, έχει προκαλέσει δυσφορία στον σύλλογο. Ο Σάρας βρέθηκε σε νυχτερινό κέντρο της ελληνικής πρωτεύουσας, ενώ έδωσε ρεπό στους παίκτες του. Ο Γιασικεβίτσιους ταξίδεψε με τη σύζυγό του, ενώ μαζί του βρέθηκε και μέλος του προπονητικού staff. Αμέσως μετά η ομάδα ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να ολοκληρώσει τη διπλή εβδομάδα με ήττα από τη Φενέρμπαχτσε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.