Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τζόρνταν Τόμσον στην πρεμιέρα του στο Indian Wells, επιβεβαιώνοντας την κακή του αγωνιστική κατάσταση.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την ήττα από τον Τζόρνταν Τόμσον στην πρεμιέρα του στο Indian Wells, επιβεβαιώνοντας την κακή του αγωνιστική κατάσταση. Ο Έλληνας πρωταθλητής φάνηκε να απέχει πολύ από τον καλό του εαυτό και ηττήθηκε στην πρεμιέρα του από τον Αυστραλό Τόμσον, Νο.87 στην παγκόσμια κατάταξη, με 7-6 (0), 4-6, 7-6 (5). Τόμσον-Τσιτσιπάς

Στο 1ο σετ ο Στέφανος Τσιτσιπάς δεν απείλησε καθόλου το αντίπαλο σερβίς αλλά κράτησε τον αντίπαλό του ως το tie-break. Εκεί, ο Τόμσον ήταν αισθητά καλύτερος, εκμεταλλεύτηκε τα λάθη του Έλληνα τενίστα και έκανε το 1-0.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Η απάντηση του Τσιτσιπά ήταν άμεση. Στο δεύτερο σετ, προχώρησε σε συνεχή break, κράτησε το σερβίς του όταν έπρεπε και με ένα love service game στο 10ο game ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Ο Τσιτσιπάς, ωστόσο, δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει το momentum που είχε εκείνη την ώρα και στο 3ο σετ οι ισορροπίες άλλαξαν και πάλι. Μπορεί στα games οι δύο παίκτες να πήγαιναν χέρι-χέρι, στο κορτ, όμως, ο Τόμσον φαινόταν πως πατάει καλύτερα.

Ο Αυστραλός δεν επέτρεψε ξανά στον Στέφανο να τον απειλήσει, έως ότου οδηγηθήκαμε σε νέο tie-break. Ο Τσιτσιπάς ήταν σίγουρα καλύτερος από την προηγούμενη φορά και κέρδισε και τους 2 πρώτους πόντους, ούτε σ’ αυτό το tie-break όμως ήταν ο εαυτός του και ο Thompson πρώτα ισοφάρισε σε 3-3, για να κάνει κι άλλο mini-break σε κομβικό σημείο και να πάρει το προβάδισμα με 6-5, φτάνοντας στο πρώτο match point και έχοντας το σερβίς του.

Το ρίσκο που πήρε ο Τσιτσιπάς δεν του βγήκε, έχασε την πλάγια γραμμή σε ένα ράλι που είχε φέρει στα μέτρα του κι έτσι με ένα αβίαστο λάθος ολοκληρώθηκε και η κακή του ημέρα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!