Εκτός έδρας υποχρεώσεις έχουν η πρωτοπόρος Άρσεναλ και η -κάτοχος του τίτλου- Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου η Premier League.

Εκτός έδρας υποχρεώσεις έχουν η πρωτοπόρος Άρσεναλ και η -κάτοχος του τίτλου- Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής, με την οποία συνεχίζεται το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαρτίου η Premier League. Οι «κανονιέρηδες» αντιμετωπίζουν την Κυριακή (12/3, 16:00) τη Φούλαμ στο «Κρέιβεν Κότατζ» και θα «κυνηγήσουν» την πέμπτη διαδοχική νίκη τους στο πρωτάθλημα, προκειμένου να διατηρήσουν το προβάδισμα των πέντε βαθμών έναντι των «σίτιζενς». Από την πλευρά τους, οι «πολίτες» αναμετρώνται με την Κρίσταλ Πάλας στο «Σέλχαρστ Παρκ», στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου (11/3, 19:30), και θα επιδιώξουν να πανηγυρίσουν το τρίτο σερί «τρίποντό» τους, για να βρεθούν -έστω και προσωρινά- στο -2 από την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, προκειμένου να στρέψουν στη συνέχεια την προσοχή τους στον αγώνα ρεβάνς της προσεχούς Τρίτης (14/3) με τη Λειψία για τους «16» του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Στο μεταξύ, «φουντώνει» η μάχη για την εξασφάλιση των υπόλοιπων «εισιτηρίων» για την κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης περιόδου, με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έχει αυτή τη στιγμή το προβάδισμα και να υποδέχεται την -εκ των ουραγών- Σαουθάμπτον με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά την ευρεία νίκη (4-1) επί της Μπέτις για το Europa League. Η Τότεναμ φιλοξενεί τη Νότιγχαμ Φόρεστ και καλείται να… νικήσει και την απογοήτευση από τον αποκλεισμό στο Champions League, ενώ η Λίβερπουλ, με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την «επτάρα» κόντρα στη Γιουνάιτεντ, αντιμετωπίζει την -έτερη ουραγό- Μπόρνμουθ στο «Βαϊτάλιτι Στέιντιουμ», στην αναμέτρηση που «ανοίγει την αυλαία» της 27ης αγωνιστικής. Τέλος, η Νιούκαστλ υποδέχεται τη Γουλβς, στο παιχνίδι με το οποίο ολοκληρώνεται η 27η ημέρα, και θα επιδιώξει να βάλει τέλος σε ένα σερί δύο ηττών, αλλά και να επιστρέψει στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια (0-3-2).

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.