Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε ότι ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο.

Η Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαίωσε ότι ο Νεϊμάρ υποβλήθηκε σε επιτυχημένη χειρουργική επέμβαση για τον τραυματισμό του στον αστράγαλο, ο οποίος μπορεί να τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Παρί Σεν Ζερμέν

Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται ήδη σε τροχιά αποθεραπείας μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε σε τραυματισμό στον αστράγαλο, ο οποίος αναμένεται να τον κρατήσει εκτός για το υπόλοιπο της σεζόν. Ο σύλλογος του Παρισιού επιβεβαίωσε ότι ο Νεϊμάρ πέρασε από το χειρουργείο και η επέμβαση στον αστράγαλο κρίθηκε επιτυχής.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Ο Neymar Jr υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αργά το πρωί της Παρασκευής στο νοσοκομείο ASPETAR στη Ντόχα, από τους καθηγητές Pieter D’Hooghe (ASPETAR), James Calder (Fortius Clinic London) και Rodrigo Lasmar (Εθνική Βραζιλίας)», αναφέρεται σε ανακοίνωση του συλλόγου.

«Η επέμβαση πήγε πολύ καλά. Ο παίκτης μας θα ακολουθήσει τώρα το πρωτόκολλο ξεκούρασης και αποθεραπείας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!