Tο MLS κάνει τα πάντα για να προσελκύσει τον Λιονέλ Μέσι.

Tο MLS κάνει τα πάντα για να προσελκύσει τον Λιονέλ Μέσι. Όπως αναφέρει σήμερα η γαλλική αθλητική εφημερίδα «L’ Equipe», η αμερικανική Λίγκα και η Ίντερ Μαϊάμι, σύλλογος με πρόεδρο τον Ντέιβιντ Μπεκαμ, είναι έτοιμοι να κάνουν οποιεσδήποτε θυσίες, κυρίως οικονομικές, για να προσελκύσουν τον Αργεντινό επιθετικό από την Παρί Σεν Ζερμέν αυτό το καλοκαίρι.

Οι φήμες έχουν ήδη διογκωθεί τις τελευταίες εβδομάδες, ιδιαίτερα δε ακόμα περισσότερο μετά τον αποκλεισμό της Παρί Σεν Ζερμέν από τη συνέχεια του Champions League.

Το συμβόλαιο του 35χρονου Αργεντινού παγκόσμιο πρωταθλητή με την Παρί Σεν Ζερμέν ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου, έχοντας οψιόν για έναν ακόμα χρόνο.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπάρχει η προοπτική της επιστροφής στη Μπαρτσελόνα ή αντί αυτού να ενδώσει στις σειρήνες της Μέσης Ανατολής, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, τερματίζοντας την καριέρα του στη Σαουδική Αραβία. Λιονέλ Μέσι

Όμως ένας τρίτος σοβαρός υποψήφιος έχει εμφανιστεί τους τελευταίους μήνες από την πλευρά των Ηνωμένων Πολιτειών, η Ίντερ Μαϊάμι του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Γνωρίζοντας ότι η άφιξη του Μέσι θα άλλαζε για πάντα το πρόσωπο του MLS, ο σύλλογος από τη Φλόριντα και η ποδοσφαιρική λίγκα, σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα, είναι αποφασισμένοι να χρησιμοποιήσουν όλα τα δυνατά μέσα για να πείσουν τον Αργεντινό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.