Ο άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άντονι, μίλησε για την... εφτάρα από τη Λίβερπουλ, αποκαλύπτοντας πως έχασε τον ύπνο του.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε εύκολα την νίκη κόντρα στην Μπέτις για το Europa League βγάζοντας αντίδραση μετά την ήττα από την Λίβερπουλ με 7-0 στο Άνφιλντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Άντονι

Οι ποδοσφαιριστές της Γιουνάιτεντ ένιωσαν θυμό και ντροπή μετά από το χαστούκι αυτό. Ωστόσο, ο Άντονι το πήρε ακόμα πιο βαριά, καθώς δεν μπορούσε με τίποτα να “χωνέψει” την ήττα και τον τρόπο με την οποία αυτή ήρθε.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Μετά το ματς κόντρα στην Μπέτις, ο Βραζιλιάνος σταρ αποκάλυψε πως μετά το ματς στο Άνφιλντ δεν μπορούσε να κοιμηθεί.

«Ερχόμασταν από μια ήττα που μας πόνεσε πάρα πολύ! Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να κοιμηθώ εκείνο το βράδυ, δεν τα κατάφερα. Αλλά στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να κλαις για το παρελθόν. Ξέρουμε όμως πως έναν τέτοιο αποτέλεσμα δεν είναι αποδεκτό για κανέναν στον σύλλογο…», είπε ο Βραζιλιάνος σταρ.

«Χάρηκα που αντιδράσαμε με την Μπέτις! Επιπλέον είδα ένα γεμάτο γήπεδο. Παρά την πίκρα τους, οι οπαδοί μας ήρθαν και γέμισαν το Ολντ Τράφορντ, δείχνοντας για μια ακόμα φορά την στήριξη τους…», ανέφερε ο Άντονι.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!