Ο Χρήστος Σερέλης ήταν ικανοποιημένος μετά τη σπουδαία νίκη του Παναθηναϊκού και τόνισε πως κανένας παίκτης δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Ο Παναθηναϊκός έκανε ένα εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο και πήρε μία τεράστια νίκη κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα. Ο Χρήστος Σερέλης τόνισε πως οι παίκτες του αξίζουν συγχαρητήρια μετά από αυτή την ανατροπή και πως κανένας δεν είναι πάνω από την ομάδα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Θέλω να συγχαρώ τους παίκτες μου, επειδή έπαιξαν σκληρά στο δεύτερο μέρος και με τον τρόπο που τους έχω ζητήσει από την πρώτη ημέρα που ήρθα εδώ. Όπως είδατε δεν ξεκινήσαμε καθόλου καλά το παιχνίδι, δεν παίξαμε καλή άμυνα και πήραμε καλές αποφάσεις. Στο ημίχρονο μιλήσαμε και είπαμε ότι πρέπει να κερδίσουμε μέσα από την άμυνα. Στο δεύτερο μέρος δεχτήκαμε μόλις 24 πόντους και πήραμε μια νίκη που μας άξιζε.

Το μπάσκετ είναι πιο ενδιαφέρον από τον Μπέικον ή οποιονδήποτε παίκτη. Στο πρώτο μέρος είχαμε κάποια ξεμαρκάριστα σουτ τα οποία τα χάσαμε και αυτό μας έκανε να είμαστε διστακτικοί. Μετά από αυτά τα χαμένα σουτ σταματήσαμε να παίζουμε και άμυνα, δεν ήμασταν δυναμικοί. Τα σουτ μπαίνουν όταν είσαι δυνατός στην άμυνα. Όταν βγάζεις άμυνα έχει αυτοπεποίθηση και στο σουτ. Αυτό ήταν που άλλαξε στο μυαλό της ομάδας. Βγάλαμε άμυνες και αρχίσαμε να πιστεύουμε ότι μπορούμε να σταματήσουμε να τρώμε εύκολα καλάθια.

Για τον Μπέικον δεν έχω να πω κάτι ιδιαίτερο. Αυτό που είναι πιο σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι πάνω από όλους και ότι η ομάδα για να κερδίζει πρέπει να παίζει έτσι όπως παίξαμε στο δεύτερο μέρος. Δεν υποβαθμίζω καθόλου το θέμα. Είναι η πρώτη μας νίκη μετά από έξι συνεχόμενες ήττες στην EuroLeague. Υπάρχουν κάποια παιδιά που έπαιξαν και δέχτηκαν μόλις 24 πόντους στο δεύτερο μέρος, για αυτά πρέπει να μιλήσουμε. Δεν αισθάνομαι ούτε δικαιωμένος, ούτε μη δικαιωμένος.

Σε όλα τα παιχνίδια έχουμε αντίδραση, απλά αυτή τη φορά η αντίδραση είχε συνέχεια».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!