Ο Πατρίς Εβρά αναφέρθηκε στο δίπολο Λιονέλ Μέσι - Κριστιάνο Ρονάλντο.

Θέση στη διαμάχη ανάμεσα στον Λιονέλ Μέσι και τον Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε ο Πατρίς Εβρά.

Πιο συγκεκριμένα, επέλεξε τον Κριστιάνο Ρονάλντο λόγω της εργατικότητάς του, την οποία αν είχε ο Λιονέλ Μέσι θα είχε κατακτήσει 15 Χρυσές Μπάλες.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πατρίς Εβρά:

«Θέλω να εξηγήσω γιατί λέω Ρονάλντο κάθε φορά. Δεν είναι επειδή είναι αδερφός μου, αλλά επειδή είμαι ερωτευμένος με την εργατικότητά του. Νιώθω σαν τον Μέσι Ο Θεός απλά του έδωσε ένα ταλέντο κι ο Κριστιάνο έπρεπε να δουλέψει γι’ αυτό.

Είχε το ταλέντο αλλά έπρεπε να δουλέψει γι’ αυτό. Αν ο Μέσι είχε την ίδια εργατικότητα με τον Ρονάλντο, πιθανότατα θα είχε 15 Χρυσές Μπάλες σήμερα.

Απλώς είμαι ερωτευμένος με ανθρώπους που δουλεύουν σκληρά, γι’ αυτό επιλέγω τον Ρονάλντο από τον Μέσι».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!