Η Παρί Σεν Ζερμέν θέλει να βγει πιο δυνατή μετά τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League.

Ο Μίλαν Σκρίνιαρ έχει αποφασίσει να συνεχίσει από το καλοκαίρι, ως ελεύθερος, την καριέρα του στην Παρί Σεν Ζερμέν, μολονότι είναι βασική επιλογή του Σιμόνε Ιντζάγκι για το κέντρο της άμυνας της Ιντερ, όπως επιβεβαίωσε και ο ατζέντης του, Ρομπέρτο Σιστίτσι: «Είναι οριστικό το καλοκαίρι ο Μίλαν θα αλλάξει ομάδα».

Η πρωταθλήτρια Γαλλίας προσέγγισε και το καλοκαίρι την Ιντερ για τον 27χρονο Σλοβάκο διεθνή αμυντικό, αλλά η ομάδα του Μιλάνου δεν θέλησε να τον παραχωρήσει και μάλιστα του πρότεινε τριετή επέκταση του συμβολαίου του, που λήγει το προσεχές καλοκαίρι, αύξηση των αποδοχών του στα οκτώ εκατ. ευρώ και μόνιμα στο μπράτσο του το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο ίδιος όμως έχει αποφασίσει ν’ απορρίψει την πρόταση της Ιντερ και έχει ήδη συμφωνήσει προφορικά με την Παρί Σεν Ζερμέν για πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας από την 1η Ιουλίου. Ο διεθνής μπακ ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα από τη Ζίλινα και αγωνίστηκε αρχικά στην Ιταλία για 1,5 χρόνο στη Σαμπντόρια, για να καταλήξει τελικά στην Ιντερ, με την οποία έχει 236 εμφανίσεις, έχοντας σκοράρει 11 γκολ και μοιράσει και 4 ασίστ.

Στο μεταξύ η Παρί εξετάζει μια ακόμη περίπτωση για το κέντρο της άμυνας της. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της αγγλικής εφημερίδας «SUN», στο στόχαστρο των Παριζιάνων είναι ο αμυντικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Χάρι Μαγκουάιρ, ο οποίος δεν είναι στα πλάνα του Ερικ Τεν Χαγκ. Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως το προσεχές καλοκαίρι η Παρί θα προσφέρει 56 εκατ. ευρώ για την απόκτηση του.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!