Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, δεν είναι προς το παρόν υποψήφιος για απόλυση παρά την τεράστια γκρίνια που επικρατεί.

Ο προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Κριστόφ Γκαλτιέ, δεν είναι προς το παρόν υποψήφιος για απόλυση, αλλά έχει χάσει κάθε ισχύ στα αποδυτήρια της ομάδας του.

Ο Γκαλτιέ έχει χάσει την επιρροή του στα αποδυτήρια της Παρί μετά από μία πολύ κακή εκκίνηση στον πάγκο της ομάδας. Και τα πράγματα έγιναν χειρότερα μετά τον αποκλεισμό από την Μπάγερν Μονάχου στο Champions League το βράδυ της Τετάρτης.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Τα λάθη τακτικής, οι κακές επιλογές και η έλλειψη οξυδέρκειας από τα μεγάλα του ονόματα έχουν οδηγήσει σε μια σεζόν που φαίνεται να έχει καταστραφεί.

Παρόλα αυτά, ο σύλλογος σκοπεύει να τον κρατήσει στον πάγκο μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Παρί Σεν Ζερμέν έκανε ελάχιστα για να ενισχύσει τους τομείς αδυναμίας της το περασμένο καλοκαίρι και αφού χτυπήθηκε από ένα κύμα τραυματισμών, βρέθηκε με ελλείψεις απέναντι στην Μπάγερν.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!