Εκτός δωδεκάδας για το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα έμεινε ο Ντουέιν Μπέικον.

Ο Χρήστος Σερέλης άφησε εκτός δωδεκάδας τον Ντουέιν Μπέικον, για την αναμέτρηση κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα (10/3, 21:00), στο ΟΑΚΑ, για την 28η αγωνιστική της Ευρωλίγκας.

Πρόκειται για μία καθαρά προπονητική απόφαση καθώς ο παίκτης δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Εκτός λόγω τραυματισμού παραμένουν οι Αρτούρας Γκουντάιτις και Δημήτρης Αγραβάνης, ενώ αντίθετα στη δωδεκάδα επιστρέφει ο Νέιτ Γουόλτερς.

Η δωδεκάδα του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα είναι η εξής:

Π. Καλαϊτζάκη, Γουόλτερς, Λι, Παπαγιάννη, Μποχωρίδη, Γουίλιαμς, Γ. Καλαϊτζάκη, Τόμας, Σαμοντούροβ, Πονίτκα, Γκριγκόνις, Μαντζούκα.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!

Ντουέιν Μπέικον. Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις! Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα. Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.