Viral έχουν γίνει οι δηλώσεις του πρώην αθλητή του UFC, Σέιλ Σόνεν, ο οποίος υποστήριξε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κάνει χρήση αναβολικών.

Viral έχουν γίνει τις τελευταίες ώρες οι δηλώσεις του πρώην αθλητή του UFC, Σέιλ Σόνεν, ο οποίος υποστήριξε πως ο ΛεΜπρόν Τζέιμς κάνει χρήση αναβολικών.

«Αν ο κόσμος ήξερε τι κάνει ο ΛεΜπρόν… Κάποιοι λένε ότι δεν έχει σημασία, όμως έχει. Αν ήξεραν τι κάνουν αυτά τα σκευάσματα, θα καταλάβαιναν ότι έχει σημασία.

»Έχουμε τον ίδιο προμηθευτή, οπότε ξέρω ακριβώς τι κάνει», ανέφερε ο Σόνεν και πρόσθεσε:

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Υπάρχει ένας γκόλφερ που λαμβάνει την τριάδα ουσιών: Ερυθροποιητίνη, αυξητική ορμόνη και τεστοστερόνη. Ό,τι έκανε ο Λανς Άρμστρονγκ.

»Μόνο ένας γκόλφερ παίρνει αυτές τις ουσίες και είναι ο Τάιγκερ Γουντς. Έχει σημασία, σας το εγγυώμαι. Η ερυθροποιητίνη έχει σημασία και αυτός είναι ο λόγος που την παίρνει ο ΛεΜπρόν».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!