Ο Αντρέα Πίρλο μίλησε για την απόφασή του να μετακομίσει από την Μίλαν στη Γιουβέντους.

Πολλοί οπαδοί της Μίλαν δεν έχουν ακόμη συγχωρέσει από τον Αντρέα Πίρλο πως αποχώρησε από την ομάδα με προορισμό τη «μεγάλη αντίπαλο Γιουβέντους. Ωστόσο ο ίδιος αποφάσισε να πει τα πράγματα όπως πραγματικά συνέβησαν.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντρέα Πίρλο:

«Η Μίλαν ήθελε να μου κάνει συμβόλαιο μόνο για έναν χρόνο, όπως στον Αμπροζίνι, στον Νέστα και στον Γκατούζο. Εγώ πίστευα ότι άξιζα περισσότερο.

Με ενοχλεί να θεωρούμαι προδότης, έκλαψα πάρα πολύ μέχρι την τελευταία στιγμή επειδή θα έμενα για όλη τη ζωή μου στην Μίλαν. Δεν έφυγα για τα χρήματα».

Όσο για τη συνεργασία του με τον Αντόνιο Κόντε:

«Οι προπονήσεις που κάνει είναι εξαντλητικές αλλά τις βρίσκεις μπροστά σου στο γήπεδο. Σου δίνει συμβουλές και πολλές λύσεις. Όταν στα 31 σου χρόνια αρχίζεις να δουλεύεις με αυτό τον τρόπο, επεκτείνεται η καριέρα σου».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!