Την ομάδα που είχε ενδιαφερθεί για εκείνον όταν βρισκόταν σε ηλικία 15 ετών, αποκάλυψε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποκάλυψε ποια ομάδα είχε ενδιαφερθεί για εκείνον όταν βρισκόταν σε ηλικία 15 ετών μιλώντας στην εφημερίδα “USA Today” και τον Μπράιαν Καλμπόρσκι.

«Βλέπεις τους νεαρούς από τα πανεπιστήμια να μπαίνουν στο NBA και να μιλούν συνεχώς για την εμπειρία τους. Να λένε πόσο διασκεδαστικά ήταν, πόσο διαφορετικό ήταν το περιβάλλον του NCAA.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

»Όταν ήρθα στις ΗΠΑ ήμουν 18 ετών και δεν μου δόθηκε αυτή η ευκαιρία να ζήσω με τους συμμαθητές μου, να σηκώσω βάρη, να πάω στα μαθήματα, να κάνω προπόνηση και να τους δω όλους στο γήπεδο σε έναν αγώνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και πρόσθεσε:

«Θα ήθελα να έχω ζήσει κάτι τέτοιο και να έχω πάει σε ένα πανεπιστήμιο. Στα 15 μου το Old Dominion ενδιαφέρθηκε έντονα για εμένα. Αυτή ήταν η μοναδική πρόταση που είχα»

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!