Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μονακό και ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ αλλά και τα λάθη που οδήγησαν την ομάδα σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Μονακό και ο Χρήστος Σερέλης στάθηκε στα πολλά χαμένα ριμπάουντ αλλά και τα λάθη που οδήγησαν την ομάδα σε ένα αρνητικό αποτέλεσμα.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χρήστος Σερέλης:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να παίξουμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, η οποία και ήθελε πολύ να νικήσει αυτό το ματς. Θέλαμε να ελέγξουμε τα αμυντικά μας ριμπάουντ και παράλληλα να αποφύγουμε και τα λάθη. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε καθότι χάσαμε 14 ριμπάουντ στη ρακέτα μας ενώ υποπέσαμε και σε 18 λάθη.

Παίξαμε καλά στο τρίτο δεκάλεπτο, προσπαθήσαμε πολύ και είχαμε την ευκαιρία να προσπεράσουμε στο σκορ, αλλά στην τέταρτη περίοδο δεν παίξαμε με πειθαρχία στην άμυνα και χάσαμε το ματς. Πιστεύω επίσης ότι οι τρεις παίκτες, οι οποίοι δεν έπαιξαν απόψε, ο Γκουντάιτις, ο Αγραβάνης και ο Γουόλτερς έχουν την εμπειρία και ήταν πολύ δύσκολο που δεν τους είχαμε στη διάθεσή μας».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!