Ο Τόμας Μίλερ δήλωσε πως κόντρα στις ομάδες του Μέσι η Μπάγερν πάντα τα πήγαινε καλά σε αντίθεση με τη Ρεάλ Μαδρίτης του Κριστιάνο Ρονάλντο.

«Δικαστήριο» από τον Τόμας Μίλερ. Ο έμπειρος παίκτης της Μπάγερν Μονάχου, μετά την πρόκριση επί της Παρί Σεν Ζερμέν, τόνισε πως οι ομάδες στις οποίες αγωνίζεται ο Λιονέλ Μέσι δεν ήταν ποτέ εμπόδιο για τους Βαυαρούς.

Αντίθετα, υποστήριξε πως το πρόβλημα ήταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο όταν φορούσε τη φανέλα της Ρεάλ.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τόμας Μίλερ:

«Απέναντι στον Μέσι (στις ομάδες του), τα πράγματα πάνε πάντα καλά σε όλα τα επίπεδα όσον αφορά τα αποτελέσματα. Σε συλλογικό επίπεδο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ήταν το πρόβλημά μας όταν ήταν στη Ρεάλ.

Αλλά τρέφω τον μεγαλύτερο σεβασμό για την απόδοση του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Η ατομική του απόδοση ήταν εκπληκτική. Κουβαλούσε όλη την ομάδα.

Δεν είναι τόσο εύκολο να παίζεις σε μια ομάδα όπως η Παρί. Είναι δύσκολο να πετύχεις μια πραγματικά καλή ισορροπία στην ομάδα».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!