Την τιμωρία τριών μηνών που επιβλήθηκε στον Ντίνο Μήτογλου για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ ανακοίνωσε η FIBA.

Την τιμωρία που επιβλήθηκε στον Ντίνο Μήτογλου για παράβαση των κανονισμών περί ντόπινγκ, καθώς και την απαγορευμένη ουσία που ανιχνεύθηκε στο δείγμα του, ανακοίνωσε η FIBA.

Στο τμήμα της ιστοσελίδας της που αφορά κυρώσεις και παραβάσεις περί φαρμακοδιέγερσης, η παγκόσμια ομοσπονδία μπάσκετ αναφέρει ότι στον διεθνή φόργουορντ έχει επιβληθεί αποκλεισμός 32 μηνών, ο οποίος λήγει στις 25 Νοεμβρίου 2024, και πως στο δείγμα του είχε εντοπιστεί η ουσία μεθανδιενόνη (metandienone). 

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Υπενθυμίζεται ότι ο 26χρονος άσος είχε βρεθεί θετικός σε απαγορευμένη ουσία τον Μάρτιο του 2022, σε έλεγχο που υποβλήθηκε μετά από αγώνα της Αρμάνι Μιλάνο με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της Euroleague, και έκτοτε παρέμενε σε καθεστώς προσωρινού αποκλεισμού.

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη ποινή έχει επιβληθεί πρωτόδικα στον Μήτογλου, ο οποίος έχει δικαίωμα να καταθέσει έφεση κατά της συγκεκριμένης απόφασης σε δεύτερο βαθμό.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!