Στην επιθετική «αφλογιστία» της ομάδας του, εστίασε ο Αντόνιο Κόντε, λίγο μετά την ισοπαλία της Τότεναμ με τη Μίλαν.

Στην επιθετική «αφλογιστία» της ομάδας του, εστίασε ο Αντόνιο Κόντε, λίγο μετά την ισοπαλία χωρίς τέρματα, που παραχώρησε η Τότεναμ στην Μίλαν, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός συνέχειας στο Champions League.

«Είναι το τρίτο σερί παιχνίδι που δεν καταφέρνουμε να σκοράρουμε. Νομίζω ότι ο αγώνας ήταν ισορροπημένος. Πιστεύω, ότι μπορούμε να πάμε πολύ καλύτερα επιθετικά», σχολίασε ο Ιταλός προπονητής της αγγλικής ομάδας και συνέχισε: Κόντε

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Μιλάω για όλη την ομάδα, όχι μόνο για αυτούς που παίζουν μπροστά. Δεν έχω τίποτε για να κατηγορήσω τους παίκτες μου. Εδωσαν τα πάντα, από την αρχή μέχρι το τέλος. Εάν πρέπει να βρω ένα θετικό σημείο, είναι ότι έχουμε ανέβει ένα επίπεδο.

»Πέρυσι, παίξαμε στο Conference League και δεν μπορέσαμε να προκριθούμε από τον όμιλο. Τώρα, κάναμε ένα βήμα μπροστά, αλλά δεν είναι αρκετό. Κι εάν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί, πρέπει να παλέψουμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!