Ο Εντέν Αζάρ σκοπεύει να εξαντλήσει το συμβόλαιό του με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Μπορεί η καριέρα του να έχει πάρει την κάτω βόλτα ωστόσο ο Εντέν Αζάρ παραμένει (και όπως φαίνεται θα συνεχίσει) παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι αλλεπάλληλοι τραυματισμοί τον έχουν αφήσει εκτός δράσης για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, πολλά είναι τα σενάρια που ανέφεραν πως στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τη Μαδρίτη. Ωστόσο δεν είναι μόνο αυτά…

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

Ο Εντέν Αζάρ σκοπεύει να… κάτσει πάνω στο «χρυσό» συμβόλαιό του και να μην αποχωρήσει. Μην ξεχνάμε πως αμείβεται με 450.000 ευρώ την εβδομάδα (!), το οποίο έχει ισχύ μέχρι το καλοκαίρι του 2024!

Όπως φαίνεται δεν τον ενοχλεί να μην αγωνίζεται και να βλέπει τα παιχνίδια από την εξέδρα.

Ο Αζάρ βρίσκεται στη Μαδρίτη από το 2019, μετρώντας μόλις 73 παιχνίδια με 7 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο Facebook και στο Instagram για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε Subscribe και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!