Δηλώσεις που ενδεχομένως να προκαλέσουν αντιδράσεις στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ μετά τον αποκλεισμό της Παρί.

Δηλώσεις που ενδεχομένως να προκαλέσουν αντιδράσεις στις τάξεις της Παρί Σεν Ζερμέν, έκανε ο Κιλιάν Εμπαπέ, λίγο μετά την ήττα με 2-0 που γνώρισε η ομάδα του από την Μπάγερν Μονάχου.

Ενα αποτέλεσμα, που σε συνδυασμό με την ήττα 1-0 στο Παρίσι, σήμανε και τον αποκλεισμό των πρωταθλητών Γαλλίας από την συνέχεια του Champions League.

Σου αρέσουν τα μοναδικά αφιερώματα; Οι σπάνιες ρετρό ιστορίες; Τα εμπεριστατωμένα κείμενα άποψης; Ή θες να ενημερώνεσαι για κάθε hot trend της ημέρας; Ό,τι και να ψάχνεις, το Debut.gr στα παρέχει όλα.

«Αυτό είναι το καλύτερο μας», παραδέχθηκε ο νεαρός Γάλλος επιθετικός και πρόσθεσε:

«Όπως είπα στην πρώτη μου συνέντευξη Τύπου στο Champions League αυτής της σεζόν, θα κάναμε τα μέγιστα. Το μάξιμουμ, αυτό είναι, αυτή είναι η αλήθεια. Τι έλειπε από την Παρί ΣΖ; Οχι πολλά, εάν δούμε την κατάσταση των δύο ομάδων. Εχουμε μια υπέροχη ομάδα, φτιαγμένη για να κατακτήσει το Champions League.

»Θα επιστρέψουμε στην καθημερινότητά μας και στο πρωτάθλημα. Υπάρχει απογοήτευση τώρα, αλλά πρέπει να προχωρήσουμε και να βελτιωθούμε. Χάσαμε από μια μεγάλη ομάδα, προσπαθώντας να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Είμαι ήσυχος και το μόνο πράγμα που έχει σημασία για εμένα είναι αυτήν την σεζόν, να κερδίσω το πρωτάθλημα. Και μετά θα δούμε».

Αν σου αρέσει το περιεχόμενο της σελίδας μας μπορείς να μας ακολουθήσεις τόσο στο FACEBOOK και στο INSTAGRAM για περισσότερο υλικό. Α, πού είσαι; Κάνε SUBSCRIBE και στο κανάλι του Debut.gr στο Youtube για να μην χάσεις κανένα νέο βίντεο. Ακόμα εδώ είσαι; Άντε, πήγαινε! Τώρα κιόλας λέμε! Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί! Αλήθεια λέμε, όσο κι αν δεν μας πιστεύεις!